Autostoelen reinigen en stomen

Is de binnenkant van uw auto vies en stoffig? Wilt u weer in een heerlijk schone auto rondrijden?

Autobekleding stomen

Vanaf €60.-

Waarom stoomreiniging? Stoomreinigers produceren stoom onder hoge druk (5 tot 10 bar). De grote hitte van de waterdamp zorgt er voor dat vuil, olie en vet zeer makkelijk loskomt van het te reinigen oppervlak. De stoom zorgt er als het ware voor dat de vervuiling ‘schrikt’ en loslaat. Tevens desinfecteert de droge, hete condens volgens de HACCP norm en doodt alle bacteriën.

Vlekken verwijderen uit de autobekleding

Zitten er hardnekkige vlekken in de bekleding van uw auto? Wacht dan niet langer en laat uw auto interieur reinigen door Autopoetsbedrijf 023. Wij hebben jarenlange ervaring en weten exact welke behandeling het beste resultaat geeft. Eerst maken we een analyse van het soort vlek en daarna gaan we aan de slag met een effectieve reinigingsmethode. De bekleding shamponeren we met het juiste schoonmaakmiddel. Na het reinigen is het interieur van uw auto weer mooi schoon.

Grondig en voordelig uw auto interieur reinigen

Om uw auto interieur te reinigen gaat Autopoetsbedrijf023 grondig te werk. Wij checken elke rand en elk vakje. Zo zullen wij ook de dorpels en deurstijlen poetsen. Bij het stofzuigen komen we ook onder de voorstoelen en de achterbank. Met een speciale spray maken we het dashboard schoon en brengen we er weer glans op aan. Mocht u liever geen glans willen, dan gebruiken we een ander middel. Door het reinigen van het interieur ziet uw auto er weer prachtig uit en ruikt hij lekker fris. Uw auto is bij Autopoetsbedrijf 023 in goede handen. Wij garanderen u kwaliteit en een goedkope aanpak. 

Vlekken verwijderen met shamponeren

Shamponeren is dé effectieve behandeling tegen vlekken. Dit is een reinigingsmethode, waarbij de bekleding licht vochtig wordt gemaakt. Met behulp van een machine en een milieuvriendelijk reingingsmiddel gaan wij voor je aan de slag. Na onze analyse over de vlekken, de ‘levensduur’ van de vlekken en de bekleding weten onze poetsers precies welke behandeling er nodig is, om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen.

Autobekleding reinigen met stoom

Voor het reinigen van autobekleding maken wij gebruik van stoomreiniging. Het grote voordeel van reiniging door middel van stoom is dat het 99% van de bacteriën doodt. Ook verwijdert een stoomreiniger nare en hardnekkige luchtjes uit uw auto. Een ander voordeel van stoomreiniging is dat we alle soorten autobekleding effectief kunnen reinigen. Zowel stoffen als lederen bekleding schoonmaken is geen probleem. Uw lederen bekleding wordt na de reiniging behandeld met een speciaal middel, zodat het in de toekomst beschermd is tegen vuil.