Cardetailing met Kentotek coating 

Autopoetsbedrijf 023 is een applicateur van diverse coatings ter bescherming van uw auto. Wij maken uitsluiten gebruik van de beste coatings voor een duurzame bescherming.

KENOTEK COATING CARDETAILING

FLEXO

Levensduur 18 maanden

Coating aanbrengen
op nieuwe auto’s*

Kenotek Coat ‘it Flexo

vanaf €199

Door zijn unieke samenstelling maakt het de lak krasbestendiger, maar vooral gemakkelijker te onderhouden,het is extreem resistent tegen weersinvloeden en heel wat chemicaliën. Waar de traditionele waxen en sealants vrij snel aangetast worden door sterke reinigers en mechanische wrijving blijft deze coating optimaal aanwezig. Zijn harde en complexe structuur zorgt ervoor dat de kans op mogelijke vegen of fijne krasjes minder snel ontstaan. Coating met een bescherming van 18 maanden.

Afspraak maken

CAMIQ

Levensduur: 3 jaar

Coating aanbrengen
op nieuwe auto’s*

Coat ‘it Camiq

vanaf €450

Door zijn unieke samenstelling maakt het de lak krasbestendiger, maar vooral gemakkelijker te onderhouden,het is extreem resistent tegen weersinvloeden en heel wat chemicaliën. Waar de traditionele waxen en sealants vrij snel aangetast worden door sterke reinigers en mechanische wrijving blijft deze coating optimaal aanwezig. Zijn harde en complexe structuur zorgt ervoor dat de kans op mogelijke vegen of fijne krasjes minder snel ontstaan. Coating met een bescherming van 3 jaar.

Afspraak maken

CAMIQ

Levensduur 5 jaar

Coating aanbrengen
op nieuwe auto’s*

Coat ‘it Force 2

vanaf €850

Door zijn unieke samenstelling maakt het de lak krasbestendiger, maar vooral gemakkelijker te onderhouden, het is extreem resistent tegen weersinvloeden en heel wat chemicaliën. Waar de traditionele waxen en sealants vrij snel aangetast worden door sterke reinigers en mechanische wrijving blijft deze coating optimaal aanwezig. Zijn harde en complexe structuur zorgt ervoor dat de kans op mogelijke vegen of fijne krasjes minder snel ontstaan. Coating met een bescherming van 5 jaar.

Afspraak maken

Raamcoating

Behandelingsduur:

Zvizzer Ceramic Glass Coat

€ 99,00

Deze uitzonderlijke coating is speciaal ontwikkeld voor toepassing op glas. De coating bindt zich aan uw glasoppervlak en verbetert de zichtbaarheid en veiligheid drastisch in natte weersomstandigheden. Het hydrofobe effect op uw gecoate glas zorgt ervoor dat regendruppels tijdens het rijden gemakkelijk van uw ramen worden weggeblazen.

Afspraak maken

Velgencoating

Behandelingsduur:

Set velgen

€150

Uitstekende quartz-coating voor velgen
Q2 Rim is een op quartz gebaseerd sealing product voor velgen. Het grootste voordeel is de extreme duurzaamheid en ongekende zelfreinigende werking. Het is volledig bestand tegen chemicaliën met een pH tussen 2 en 11.

Lees meer

Makkelijk schoonmaken gegarandeerd
De afwerking van velgen is veelal gevoelig voor ijzervlekken door remstof. Maar Q2Rim voorkomt dat deze zich hechten aan het oppervlak van de velg. Zo wordt schoonmaken extreem makkelijk.

Geschikt voor elk type velg
Velgen zijn er in vele types; glanzend, gepoedercoat, geanodiseerd of gepolijst. Q2RIM beschermt ze allemaal. Zelfs eigenaren van klassieke auto’s zullen merken hoe veel makkelijker het is om gepolijste spaken weer die spiegelende glans te geven. Wat met bestaande middelen niet lukte, is nu wel haalbaar. Dankzij Q2RIM.

Afspraak maken

Gyeon Q² Leather coat

Behandelingsduur:

Gyeon Q²  Leather coat

€150

Gyeon Q² Leather Coat is ’s werelds eerste leer beschermings product op basis van

SiO2! Q² Leather Coat biedt een duurzame bescherming tegen vocht, vuil, UV straling en het belangrijkste: wrijving! Gyeon Q² Leather Coat is geen bescherming op basis van oliën die vettig aan kunnen voelen maar er wordt een beschermend laagje op het leer aangebracht. De mattige look wordt behouden en de kleur wordt intenser.

Afspraak maken

Resultaten Cardetailing

Maak snel een afspraak om jouw bolide te laten shinen!

Afspraak maken +316 51 94 02 66