Overige
services

Autopoetsbedrijf 023 is een ervaren en vakbekwaam autoreinigingsbedrijf gevestigd in Lijnden.

Doffe koplamp herstellen
vanaf €40.- per koplamp

Zijn uw koplampen dof of verweerd? Komt uw auto niet door de keuring omdat uw kunststof koplampen niet genoeg licht door laten? Wij polijsten uw koplampen weer als nieuw. Steeds meer automerken maken de koplampen van kunststof. Dit heeft als nadeel dat door zon licht verwering optreedt en na enkele jaren er verweerd en dof uit kunnen gaan zien, hetgeen het lichtbeeld verstoort. Dit kunt u verhelpen door “dure” nieuwe koplampen te laten plaatsen maar u kunt er ook voor kiezen om de koplamp units bij ons te laten polijsten. Dit geeft bijna hetzelfde resultaat maar scheelt enorm in de kosten.

Lees meer

Wij gaan als volgt aan de slag:

 • de koplamp wordt grondig geschuurd. de verweerde laag, inclusief krassen wordt verwijderd
 • de carrosserie rond de koplamp wordt afgeplakt tegen lak beschadigingen
 • dan wordt de lamp met abralon 3000 gepolijst zodat de glans terugkomt
 • indien gewenst kan er als laatste een 2-componenten coating worden opgebracht. deze zorgt voor een lange bescherming (meerprijs €45,- per koplamp)
Afspraak maken

Stickers verwijderen
vanaf €35.- per deel

Het gespecialiseerd laten verwijderen van (reclame)stickers en lijmresten op uw auto is werk voor een professional. Na het verwijderen van de reclame is het wel noodzakelijk om uw auto te polijsten om kleurverschil in de lak te voorkomen. Wij adviseren deze behandeling samen toe uitvoeren met een ‘Vip Exterieur Cleaning` i.v.m. het polijsten van de auto.

Wij voeren de volgende werkzaamheden uit:
• het verwijderen van de (reclame)stickers
• het verwijderen van achtergebleven lijmresten
• het polijsten van de auto
• * bij een (bijna)volledig bestickerde of gewrapte auto wordt een toeslag berekend

Afspraak maken

Ozonbehandeling vanaf €60

In de bekleding van auto’s kunnen zich na verloop van tijd nare luchtjes gaan ophouden. Denk aan sigaren of sigarettenlucht of zware parfumlucht. Ook huisdieren, honden in het bijzonder, kunnen soms een penetrante geur achterlaten in het interieur van de auto. Autopoetsbedrijf 023 beschikt over een methode om nare luchten te laten verdwijnen en uw auto weer als nieuw te laten ruiken. Deze methode wordt de Ozonbehandeling genoemd.
Voor optimaal resultaat wordt de ozonbehandeling aangeraden in combinatie met een Vip interieur cleaning.

Lees meer

Kies voor een Ozon behandeling bij:
• rook en/of brandlucht in de auto
• schimmel na lekkage in de auto
• morsen van levensmiddelen in de auto, zoals melk
• een benzine-lucht (bv morsen van een jerrycan)
• transpiratielucht
• stinkende airco

Afspraak maken

Leerbehandeling vanaf € 75,-

Net als de rest van het interieur heeft ook een lederen bekleding aandacht nodig. Wanneer hier geen aandacht aan wordt besteed zal het leer naar verloop van tijd gaan verkleuren en gaan er kleine scheurtjes in het leer ontstaan. Het is belangrijk dat het leer eens in de zoveel tijd wordt gereinigd en gevoed. Hierdoor zal het leer zijn oorspronkelijke kleur weer terug krijgen en het leer weer zacht en soepel aan gaan voelen

Lees meer

Onze Leerbehandeling bestaat uit:
– Het leer vrijmaken van vuil
– Het leer ontvetten
– De ruwe plekken glad maken
– De kleur van het leer opfrissen
– Het leer beschermen tegen slijtage
– Het leer na de behandeling voeden

Afspraak maken

Krassen verwijderen

Een kras kan, afhankelijk van de diepte en grootte van de kras, door onze specialisten op verschillende manieren hersteld worden. Met microfijn schuren en polijsten worden daarbij verbluffende resultaten behaald. Lichte krassen kunnen door middel van polijsten en schuren hersteld worden. Lichte krassen kunnen bijvoorbeeld ontstaan bij het verkeerd wassen van de auto met een schuurspons in plaats van een autospons. Ook door vogeluitwerpselen kan de lak van uw auto beschadigd raken of kan er door de brandende zon een vlek in de lak ontstaan. Of wat te denken van struiken en heggen bij parkeerplaatsen? Ook deze laten hun sporen na op het lak van uw auto.

Afspraak maken

Uitdeuken zonder spuiten vanaf €60

Uitdeuken zonder spuiten is een goedkope manier om kleine deukjes uit uw auto te laten wegwerken. Enige voorwaarden zijn dat de lak nog heel is en dat de deuk niet groter is dan “2 euro muntstuk”. Een deuk van maximaal 3 cm doorsnede.De deuk wordt als het ware ‘uitgemasseerd’ met behulp van speciaal gereedschap. Met strijklicht wordt de deuk opgespoord en het eindresultaat gecheckt.

Afspraak maken

Steenslag reparatie vanaf €90 

Steenslag reparatie zonder spuitwerk. De gebruikte methode is de oplossing voor een snelle reparatie van uw steenslag. De methode is gebaseerd op echte autolak en vult uw steenslag op zodat deze optisch nagenoeg niet meer zichtbaar is.

Onze steenslag reparatie bestaat uit:
– Opvullen van de steenslag met originele lak
– Opschuren van het overtollige lak
– Polijsten voor een mooi en egaal resultaat

Afspraak maken

Autobekleding stomen

Vanaf €60

Waarom stoomreiniging? Stoomreinigers produceren stoom onder hoge druk (5 tot 10 bar). De grote hitte van de waterdamp zorgt er voor dat vuil, olie en vet zeer makkelijk loskomt van het te reinigen oppervlak. De stoom zorgt er als het ware voor dat de vervuiling ‘schrikt’ en loslaat. Tevens desinfecteert de droge, hete condens volgens de HACCP norm en doodt alle bacteriën.

Lees meer Afspraak maken

Ramen tinten vanaf €250

Een paar mooi getinte ramen maken een auto natuurlijk af. Het staat niet alleen professioneler, maar is geeft ook wat meer privacy. Nu komt het goed uit dat wij de specialisten zijn op dit gebied in de regio van Amsterdam, Lijnden, Zwanenburg, Badhoevedorp en Hoofddorp. Wij werken met folies van hoge kwaliteit en geven hier zelfs 7 jaar garantie op omdat wij er zelf ook veel vertrouwen in hebben. Op basis van de autotype maken wij een prijs op maat voor, de prijzen variëren van €215,- tot €415,-. Indien u graag een exacte prijs wilt weten vragen wij of u even telefonisch contact met ons wilt opnemen om u zo uw vraag beter te kunnen beantwoorden.

Afspraak maken

Cabriodak reinigen €150

Het reinigen van een cabriodak is secuur werk dat met de juiste zorg en de juiste middelen gedaan dient te worden. Middelen als groene zeep en allesreiniger kunnen het doek aantasten en beschadigen. Laat uw cabriodak via ServiceRight ervaren en professioneel reinigen.

Onze cabriodak reinigen behandeling bestaat uit:
✔ Het wassen van het cabriodak.
✔ Het impregneren van het cabriodak.

De gemiddelde duur van deze dienst: 8.0 uur

Afspraak maken

Geurbehandeling airco €30

Last van muffe luchtjes uit de ventilatieroosters van je auto als je de airco aanzet? Kies dan voor Airco Fresh en laat je airco reinigen. Je betaalt hiervoor €30. Dan kun je daarna weer genieten van een frisse én verfrissende airco.

Tijd voor een Airco reinigingsbeurt?

Last van muffe luchtjes uit je airco? Dan kan jouw auto een Airco Fresh goed gebruiken! • Airco reinigen zodat ziektekiemen en nare luchtjes verdwijnen • Vertraagt de aangroei van nieuwe bacteriën

Afspraak maken

Auto laten polijsten vanaf €99

Wanneer is het verstandig om uw auto te polijsten? Als de lak van uw auto in de loop van de jaren dof is geworden en krassen heeft opgelopen, dan laat u uw auto polijsten. Polijsten is eigenlijk niets anders dan een heel dun laagje van de lak afschaven. Door deze behandeling worden kleine krasjes en beschadigingen verwijderd en wordt de lak weer egaal. Een egale lak kan het licht beter reflecteren en hierdoor krijgt de lak zijn glans weer terug. Bij diepere krassen volstaat het polijsten van de lak niet en zal er gebruik moeten worden gemaakt van een andere hersteltechniek. Ook in dat geval kunnen we u bij Autopoetsbedrijf023 in lijnden prima verder helpen.

Afspraak maken

Lakverzegeling Waxguard – voor glans en optimale bescherming vanaf €200

Na het polijsten is een Waxguard lakverzegeling de ultieme finishing touch. Waxguard lakverzegeling zorgt voor een hoge en diepe glans van uw auto. Dankzij de homogene beschermlaag biedt het extreem goede bescherming tegen UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging, straatvuil en allerlei weersomstandigheden. Na behandeling met Waxguard ontvangt u bij Autopoetsbedrijf023 maar liefst 18 maanden garantie met een officieel certificaat.

Lees meer

Voor extra gemak

Even uw auto wassen, dat is inmiddels een bekend begrip. Veel auto’s krijgen na het wassen vlekken en kringels. Met de Waxguard behandeling blijft uw auto keurig schoon. Tijdens en na het wassen krijgt het water dankzij de homogene beschermlaag geen grip op de lak van uw auto. U hoeft enkel uw auto even af te nemen met een goede zeem en uw auto glimt weer als tevoren. De Waxguard lakverzegeling heeft u dus zo terugverdient. Zowel nieuwe als gebruikte auto’s komen in aanmerking voor een WaxGuard behandeling. Omdat het product geen polijstende grondstoffen bevat is het uitstekend geschikt voor nieuwe lakken. Hierdoor wordt de van nature al zeer hoge glans behouden en beschermt. Dit in tegenstelling tot veel andere lakverzegeling’s producten die wel polijstmiddelen bevatten waardoor deze natuurlijke glans wordt aangetast.

Voordelen van Waxguard lakverzegeling

 • Geschikt voor personen auto’s, trucks, boten, etc.
 • Beschermd tegen alle weersinvloeden
 • Wassen van de auto gaat eenvoudiger en kost minder tijd
 • Insecten krijgen minder kans om zich op de lak te hechten
 • Mooie en diepe glans van de lak
 • 1,5 jaar lakverzegeling garantie
 • Officieel certificaat
 •  

Prijzen Waxguard lakverzegeling

De prijs is afhankelijk van de grootte van uw auto. Voor een exacte prijsindicatie kunt u het beste geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. 

Afspraak maken