Interieur reinigen en stomen

Is de binnenkant van uw auto vies en stoffig? Wilt u weer in een heerlijk schone auto rondrijden? Laat dan het auto interieur professioneel reinigen door Autopoetsbedrijf023.

Autobekleding stomen vanaf €60.-

Waarom stoomreiniging? Stoomreinigers produceren stoom onder hoge druk (5 tot 10 bar). De grote hitte van de waterdamp zorgt er voor dat vuil, olie en vet zeer makkelijk loskomt van het te reinigen oppervlak. De stoom zorgt er als het ware voor dat de vervuiling ‘schrikt’ en loslaat. Tevens desinfecteert de droge, hete condens volgens de HACCP norm en doodt alle bacteriën.

Vlekken verwijderen uit de autobekleding

Zitten er hardnekkige vlekken in de bekleding van uw auto? Wacht dan niet langer en laat uw auto interieur reinigen door Autopoetsbedrijf 023. Wij hebben jarenlange ervaring en weten exact welke behandeling het beste resultaat geeft. Eerst maken we een analyse van het soort vlek en daarna gaan we aan de slag met een effectieve reinigingsmethode. De bekleding shamponeren we met het juiste schoonmaakmiddel. Na het reinigen is het interieur van uw auto weer mooi schoon.

vlekken verwijderen met shamponeren

Shamponeren is dé effectieve behandeling tegen vlekken. Dit is een reinigingsmethode, waarbij de bekleding licht vochtig wordt gemaakt. Met behulp van een machine en een milieuvriendelijk reingingsmiddel gaan wij voor je aan de slag. Na onze analyse over de vlekken, de ‘levensduur’ van de

vlekken en de bekleding weten onze poetsers precies welke behandeling er nodig is, om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen.

Autobekleding reinigen met stoom

Voor het reinigen van autobekleding maken wij gebruik van stoomreiniging. Het grote voordeel van reiniging door middel van stoom is dat het 99% van de bacteriën doodt. Ook verwijdert een stoomreiniger nare en hardnekkige luchtjes uit uw auto. Een ander voordeel van stoomreiniging is dat we alle soorten autobekleding effectief kunnen reinigen. Zowel stoffen als lederen bekleding schoonmaken is geen probleem. Uw lederen bekleding wordt na de reiniging behandeld met een speciaal middel, zodat het in de toekomst beschermd is tegen vuil.

Autostoeltjes of kinderzitjes
reinigen vanaf €15

Wanneer u jonge kinderen heeft, is uw auto ongetwijfeld voorzien van een of meerdere autostoeltjes. Dit is belangrijk voor de veiligheid van uw kind, maar heeft u er wel eens bij stilgestaan dat deze kinderzitjes een broedplaats voor bacteriën zijn? Wij raden daarom aan om uw autostoeltjes regelmatig te (laten) reinigen. Bij Autopoetsbedrijf 023 reinigen wij kinderzitjes door middel van stoomreiniging. Hierdoor worden de stoeltjes volledig gereinigd en gedesinfecteerd, zodat uw kindje weer in een fris en schoon stoeltje kan zitten.

Afspraak maken +316 51 94 02 66