Autopoetsbedrijf Heemstede

Autopoetsbedrijf 023 biedt een volledig pakket aan voor het compleet reinigen van uw auto. Gespecialiseerd in het vakkundig reinigen, polijsten en poetsen van interieur en exterieur van alle merken en typen motorvoertuigen.

Autopoetsbedrijf Heemstede

Autopoetsbedrijf 023 is een ervaren en vakbekwaam autopoetsbedrijf. Bij ons kunt u terecht voor het totaal, en professioneel reinigen van het in- en exterieur van uw auto. Wij hanteren zeer scherpen prijzen voor onze diensten, de laatste technieken en gebruiken de nieuwste milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

Autopoetsbedrijf 023 is dé specialist in autopoetsen, autowassen voor bedrijven en particulieren: interieur reiniging, autobekleding reinigen, geurverwijdering, exterieur reinigen, polijsten van auto’s,  krassen verwijderen, auto belettering verwijderen, koplampen polijsten, lakverzegeling, motor ruimte reinigen, vlekken verwijderen autobekleding, dakhemel reinigen, nano lakverzegeling, boten en motoren poetsen, leerbehandelingen, exclusieve interieur reiniging en exclusieve exterieur reiniging.

Kies voor gemak en maak gebruik van onze haal & brengservice. Laat nu uw auto ophalen en brengen door Autopoetsbedrijf 023 en u kunt gerust doorgaan met waar u mee bezig was. Wij reinigen uw auto terwijl u thuis zit, op uw werk bent of elders. Wij bespreken met u wanneer wij de auto komen ophalen, en als we bijna klaar zijn met uw auto dan bellen wij dat wij eraan komen. Tevens is het ook mogelijk om bij u op locatie te komen werken.

Autopoetsbedrijf 023 staat voor kwaliteit ‘Wij gaan door waar de concurrent stopt‘. Met meer dan 4 jaar ervaring in auto’s poetsen dragen wij zorg voor het reinigen van uw voertuig. Met de regio Heemstede, Zwanenburg, Heemstede, Schiphol, Heemstede, Heemstede, Haarlem, Heemstede, Heemstede, Heemstede, Halfweg, Aalsmeer, Heemstede, Lisse en Hillegom als werkregio hebben wij al vele klanten blij mogen maken met prachtige en schonen auto’s.

Auto interieur reinigen

Voor het reinigen van de binnenkant van uw auto hebben wij van Autopoetsbedrijf023  in Heemstede verschillende methoden. De auto wordt altijd eerst gestofzuigd en volledig schoongemaakt aan de binnenkant. Afhankelijk van het gekozen pakket wordt vervolgens de bekleding gestoomreinigd en/of geshamponeerd. Bij een lederen interieur, voeren wij een lederbehandeling uit.

CAR CLEANING VOOR BEDRIJVEN, DEALERS EN PARTICULIEREN 

Autopoetsbedrijf 023 biedt bedrijven, autodealers en ook particulieren heel wat mogelijkheden om hun voertuigen te laten behandelen, van een grondige reinigingsbeurt tot een ultramoderne behandeling met een glascoating. Alles is mogelijk bij ons, van een volledige autoreiniging en lakbehandeling met de modernste technieken en materialen, tot een kleine poetsbeurt om het voertuig bijvoorbeeld keurig bij uw klanten af te leveren. Een schoon interieur is fijn, en een volledig gereinigd en behandeld interieur is nog fijner.

Lederen stoelen zitten bijvoorbeeld veel fijner nadat deze behandeld zijn; het leer is merkbaar soepeler. Langdurige bescherming is zeer belangrijk. Kunststof behandelde delen blijven langdurig gevoed, zodat deze er niet alleen na de behandeling goed uit zien, maar duizenden kilometers later nog steeds. Hetzelfde geldt voor leerdelen en stoffen bekleding.

 

Auto interieur reinigen (bekleding)

Autobekleding reinigen gaat door middel van een sproei extractie. Wij maken de stoelen eerst vochtig en brengen dan een schoonmaakmiddel met een spray flacon op de bekleding aan en laten deze intrekken om vervolgens erin te boenen. Nadat we dit hebben gedaan gaan we er met de sproei extractie overheen, hierbij worden water en schoonmaakmiddel op de bekleding gespoten en direct weer opgezogen. Hiermee reinigen wij diep in uw auto bekleding en kunnen alle nare vlekken verwijderd worden.

Voor specifieke gevallen bieden wij ook behandelingen. Neem bijvoorbeeld die nare vlek op uw dakhemel of nare geuren in uw interieur, door middel van onze ozonbehandelingen behoren zij tot het verleden.

 

LEER BEHANDELING

Heeft u geen stoffen bekleding maar leer? Niet getreurd ook deze kunnen wij bij Autopoetsbedrijf023 in Heemstede weer voor u reinigen en beschermen met een leder conditioner. Elke auto lederenen interieur zal zonder de juiste behandeling en verzorging snel verouderen. Het leer verliest dan zijn flexibiliteit en levendigheid. Onder warme omstandigheden, zoals in de zomer, wordt dit proces alleen maar versneld. Leer is een natuurproduct, om die reden kunnen er na verloop van tijd scheurtjes en verkleuringen ontstaan in de lederen bekleding van uw auto.

De reden van deze verkleuringen heeft te maken met invloeden van buitenaf. Met name UV licht speelt hierbij een grote rol in. De scheurtjes in het leer ontstaan door slijtage van het product. Het leer wordt tenslotte dagelijks gebruikt. Maar scheurtjes kunnen ook ontstaan door uitdroging als gevolg van de invloed van de omgeving, denk hierbij aan de verwarming en airco. De lederen stoelen gaat hierdoor in kwaliteit achteruit en de conditie verslechterd.

Het is belangrijk om ieder kwartaal het leer te reinigen en te voeden. Doet u dit niet dan loopt u het risico op versnelde slijtage, scheuren en kleurproblemen in uw lederen stoelen. Voordat we de leer reinigen van uw auto wordt deze eerst grondig gecheckt op de staat voordat we het beginnen. Nadat we uw auto leer stoelen hebben gereinigd zetten we deze in een conditioner zodat uw leder lekker soepel blijft en het levensduur verlengt word

 

OZON BEHANDELING

Naast auto interieur reinigen bieden we ook ozon behandeling aan! Bij een ozonbehandeling wordt een apparaat in uw auto geplaatst dat ozongas produceert. Het ozongas maakt uw auto vrij van schadelijke stoffen, allergenen en onaangename geurtjes en verwijdert de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor vieze geurtjes bij de wortel.

Geen tijdelijke oplossing die nare luchtjes maskeert maar een effectieve en permanente manier van geurverwijdering. Voor het meest optimale resultaat dient het ozonapparaat geplaatst te worden ná een dieptereiniging van het interieur. Meer info op Ozon behandeling

 

GEUREN NIET VERDOEZELEN MAAR VERWIJDEREN

Waar andere methodes de geur slechts verdoezelen, pakt onze methode van geurverwijdering met een ozon behandeling het probleem bij de wortel aan. Doordat ozon een gas is, wordt elke ruimte in het interieur behandeld. Met een ozonbehandeling pakt u niet alleen de geur aan in uw auto, camper of caravan, maar wordt ook het luchtcirculatiesysteem van uw auto of camper gereinigd en gedesinfecteerd.

Auto interieur reinigen ,Laat uw auto reinigen, Auto poetsen,  Auto polijsten, Autopoetsbedrijf, Autowasserette Autowasstraat, Autopoetsbedrijf023, Auto Poets Bedrijf.

  

EEN OVERZICHT VAN ONZE DIENSTEN 

Autopoetsbedrijf 023 biedt een ruim assortiment aan met volledig pakketten voor het compleet reinigen van uw auto. Gespecialiseerd in het vakkundig reinigen en poetsen van interieur en exterieur van alle merken en typen motorvoertuigen.

 

U kunt onder andere kiezen uit:

 • Interieur cleaning basic
 • Exterieur cleaning basic
 • Combi | interieur & Exterieur cleaning basic
 • Exterieur cleaning + top wax

 

CAR DETAILING

Car Detailing is de verzamelnaam voor het uitgebreid wassen, kleien, polijsten, poetsen en waxen van uw kostbare auto. Vrijwel alle onderdelen van de auto (interieur en exterieur) worden gereinigd en daarna zorgvuldig behandeld.

 

U Kunt onder andere kiezen uit:

 • Pro cleaning | 2-staps polijsten
 • Pro cleaning full | 3-staps polijsten
 • Vip exterieur cleaning
 • Vip interieur cleaning
 • Auto polijsten
 • Clay behandeling

 

OVERIGE DIENSTEN

Autopoetsbedrijf 023 biedt een naast ruim assortiment aan reinigingspakketten vele andere dienst aan voor uw auto. Denk hierbij aan een ozonbehandeling, cabriodak reinigen of een leerbehandeling. Voor al deze behandelingen bent u bij Autopoetsbedrijf 023 aan het juiste adres.

 

U kunt onder andere kiezen uit:

 • Cabriodak reinigen
 • Stickers verwijderen
 • Leerbehandeling
 • Doffe koplamp herstellen
 • Ozonbehandeling
 • Autobekleding stomen
 • Steenslag reparatie
 • Uitdeuken zonder spuiten
 • Ramen tinten

 

COATINGS

Coatings ter bescherming van uw auto. Autopoetsbedrijf 023 is een applicateur van diverse coatings ter bescherming van uw auto. Wij maken uitsluiten gebruik van de beste coatings voor een duurzame bescherming.

 

Wij zijn onder andere applicateur van:

 • Kenolon ceramic shield v1
 • Waxguard
 • Nanocoatexpert velgencoating
 • Autoruit coating

 

Auto reinigen Heemstede. Laat uw auto reinigen in Heemstede. Auto poetsen Heemstede. Laat uw auto poetsen in Heemstede. Auto polijsten Heemstede. Autopoetsbedrijf Heemstede. Autowasserette Heemstede. Autowasstraat Heemstede. Autopoetsbedrijf Heemstede. Auto Poets Bedrijf Heemstede. Autopoetsbedrijf in Heemstede.