Wit logo

‎023 234 1975

Polijsten / lakcorrecties

Polijsten en lakcorrecties bij Autopoetsbedrijf 023

Wanneer is het verstandig om uw auto te polijsten en lakcorrecties uit te voeren?

Heeft de lak van uw geliefde auto in de loop der jaren zijn glans verloren en talloze krassen opgelopen? In dat geval is het hoog tijd om uw auto te laten polijsten en lakcorrecties uit te voeren. Polijsten is een essentiële behandeling om uw voertuig zijn oorspronkelijke schoonheid en glans terug te geven. Hier bij Autopoetsbedrijf 023 in Hoofddorp begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om uw auto er als nieuw uit te laten zien.

Wat houdt polijsten en lakcorrectie in?

Polijsten is eigenlijk niets anders dan het verwijderen van een uiterst dun laagje van de lak van uw auto. Deze behandeling is ontworpen om kleine krasjes, beschadigingen en oxidatie te elimineren, waardoor de lak weer egaal wordt. Het resultaat? Een auto die er niet alleen als nieuw uitziet, maar ook weer als nieuw aanvoelt.

Wanneer is polijsten de juiste keuze?

Polijsten is de juiste keuze wanneer:

  1. De lak van uw auto dof is geworden door veroudering en blootstelling aan weersinvloeden.
  2. Uw auto kleine krassen, swirls en oppervlakkige beschadigingen vertoont.
  3. U wilt dat uw auto weer die showroomglans heeft.

Een egale lak kan het licht beter reflecteren, waardoor de lak zijn glans en diepte weer terugkrijgt. Het resultaat is een auto die eruitziet alsof hij net van de showroomvloer is gereden.

Andere diensten

Contact

Vragen? Bel ons op!

023 234 1975

WhATSAPP

06 51 94 02 66

Polijsten

Polijsten en lakcorrecties

Wanneer is het verstandig om uw auto te polijsten? Als uw auto na verloop van tijd dof is geworden en krassen heeft opgelopen, is het tijd voor een polijstbehandeling. Polijsten houdt in dat een dun laagje van de lak wordt verwijderd om kleine krasjes en beschadigingen te herstellen, waardoor de lak weer egaal wordt. Een egale lak kan het licht beter reflecteren en de glans herstellen. Voor diepere krassen is polijsten mogelijk niet voldoende en kan een andere hersteltechniek nodig zijn. Bij Autopoetsbedrijf 023 in Hoofddorp staan we klaar om u in deze gevallen ook uitstekend van dienst te zijn.

Vanaf € 130

Lakcorrecties

Polijsten en lakcorrecties

Uw auto is een kostbaar bezit en verdient het om er altijd op zijn best uit te zien. Als de lak van uw auto beschadigd is door krassen, deuken, verkleuring of andere onvolkomenheden, is een lakcorrectie de oplossing om uw voertuig weer in showroomconditie te brengen. Lakcorrectie is een geavanceerde techniek waarmee we diepgaande verbeteringen aanbrengen in de staat van uw autolak. Het proces omvat het zorgvuldig verwijderen van imperfecties en het herstellen van de oorspronkelijke glans en kleur van de lak

Vanaf € 275

Afspraak maken

Maak vandaag nog uw afspraak

Bij Autopoetsbedrijf 023 staan we klaar om uw voertuig in topconditie te brengen. Of u nu op zoek bent naar een grondige reiniging van het interieur, het verwijderen van nare geurtjes, het laten stralen van uw velgen, of een motorblokreiniging voor optimale prestaties, wij hebben de expertise en ervaring om aan uw behoeften te voldoen.

Vrangen? Bel ons!

06 51 94 02 66

Afspraak maken

Naam
Gewenste datum
Gewenste tijd
:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.