Autopoetsbedrijf 023 cadeaukaart

AUTOPOETSBEDRIJF 023

Over ons

Nordin Abbas

Mijn naam is Nordin Abbas en ik ben de oprichter van Autopoetsbedrijf 023. Al meer dan 10 jaar geleden ben ik begonnen met het poetsen van auto’s. Na jaren kennis en ervaring heb ik de stap gezet van autopoetser naar autodetailer. Een carrièrestap waar ik vandaag de dag nog steeds trots op ben.
Met een team van vakkundige specialisten sta ik garant voor een prachtig resultaat.

Bij Autopoetsbedrijf 023 hebben we dan ook veel passie voor ons werk.
Autopoetsbedrijf 023 is een ervaren en vakkundig autoreinigingsbedrijf. Wij verzorgen uw auto tot in de detail. Bij ons kun je onder andere terecht voor High-end detailing, lakcorrecties, glascoating, lakverzegeling en interieurbehandeling.

Autopoetsbedrijf

Interesse in een van onze diensten maak nu dan je afspraak!

Afspraak maken

Ons passie

Wij leveren maatwerk, waarbij uw auto met uiterste zorg en nauwkeurigheid wordt behandeld. Ieder voertuig is namelijk uniek en heeft een passende behandeling nodig.
Wij leggen de lat hoog. Vele malen hoger dan een regulier poetsbedrijf. Waar zij stoppen gaan wij verder. Door het probleem aan te pakken bij kern kunnen wij de beste kwaliteit leveren. Service staat bij Autopoetsbedrijf 023 op nummer één.
Wij geven u graag advies en uitleg over onze behandelingen en producten. Voor ons is het ontzettend belangrijk om naar uw wensen te luisteren. Hierdoor leveren wij eersteklas zorg voor uw auto en behalen wij de beste resultaten.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Of bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via Facebook, e-mail of de telefoon. Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp.
Autopoetsbedrijf 023 werkt uitsluitend op afspraak om teleurstellingen te voorkomen.

Bekijk onze Instagram pagina