Wit logo

‎023 234 1975

Over ons

Over ons

Autopoetsbedrijf 023

Mijn naam is Nordin Abbas en ik ben de oprichter van Autopoetsbedrijf 023 in Hoofddorp. Al meer dan 10 jaar geleden ben ik begonnen met het poetsen van auto’s. Na jaren kennis en ervaring heb ik de stap gezet van autopoetser naar autodetailer. Een carrièrestap waar ik vandaag de dag nog steeds trots op ben.
Met een team van vakkundige specialisten sta ik garant voor een prachtig resultaat.

Bij Autopoetsbedrijf 023 hebben we dan ook veel passie voor ons werk. Autopoetsbedrijf 023 is een ervaren en vakkundig autoreinigingsbedrijf. Wij verzorgen uw auto tot in de detail. Bij ons kun je onder andere terecht voor High-end detailing, lakcorrecties, glascoating, lakverzegeling en interieurbehandeling.

Autopoetsbedrijf 023 Hoofddorp

Gebruik van hoogwaardige producten

We gebruiken alleen de beste en meest geavanceerde detailing producten en apparatuur om ervoor te zorgen dat uw auto er als nieuw uitziet en aanvoelt.

Klaar terwijl u wacht

U kunt in onze wachtruimte wachten tot uw auto gereed is. Er zijn tijdschriften en de koffie voor u staat klaar!

Haal & Breng service

Geen tijd om langs te komen? Wij halen uw auto op. Geen onnodig tijdverlies; u kunt bijvoorbeeld gewoon doorwerken.

Aansprakelijkheid

Wij zijn volledig gedekt bij een verzekeringsmaatschappij dat onderdeel is van BOVAG. Uw auto is in goede handen!

Transparantie

Wij verstrekken u vrijblijvend advies met heldere afspraken vooraf, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Autopoetsbedrijf023 Hoofddorp
Over ons

Onze passie

Wij leveren maatwerk, waarbij uw auto met uiterste zorg en nauwkeurigheid wordt behandeld. Ieder voertuig is namelijk uniek en heeft een passende behandeling nodig. Wij leggen de lat hoog. Vele malen hoger dan een regulier poetsbedrijf. Waar zij stoppen gaan wij verder. Door het probleem aan te pakken bij kern kunnen wij de beste kwaliteit leveren. Service staat bij Autopoetsbedrijf 023 op nummer één. Wij geven u graag advies en uitleg over onze behandelingen en producten. Voor ons is het ontzettend belangrijk om naar uw wensen te luisteren. Hierdoor leveren wij eersteklas zorg voor uw auto en behalen wij de beste resultaten.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Of bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via Facebook, e-mail of de telefoon. Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp. Autopoetsbedrijf 023 werkt uitsluitend op afspraak om teleurstellingen te voorkomen.

Samenwerkingen