Wit logo

‎023 234 1975

Krytex Coatings

Krytex Coatings bij Autopoetsbedrijf 023

Autopoetsbedrijf 023  heeft de High-end keramische beschermende coatings van het merk KRYTEX™ geselecteerd voor uw auto.
Autopoetsbedrijf023  is officieel gecertificeerd partner van KRYTEX™

KRYTEX™ is op dit momenten een van de meest innovatieve keramische coatings op de markt. De coatings van KRYTEX™ bieden een zeer hoge kwaliteit van bescherming en een hoge duurzaamheid.

Ons team heeft een specifieke training afgerond om de technieken te leren voor het plaatsen van deze hoogwaardige coating.
Wij zijn trots om in de lijst te staan van geaccrediteerde KRYTEX™ partner.

De keramische bescherming zal dienen om uw voertuig te perfectioneren, waardoor het niveau van glans en intensiteit van de lak verder zal worden verbeterd en glad en zacht wordt, maar dat is niet alles! Het biedt een sterke beschermende laag op uw auto. Chemische vervuiling, straatvuil, uitwerpeselen en zure regen krijgen geen kans zich te hechten waardoor de auto makkelijk in onderhoud is.

Deze zelfde keramische laag heeft een hoge waterafstotende kracht, waardoor water beter kan stromen en zo voorkomt dat vuil en onzuiverheden op uw auto blijven zitten, waardoor het onderhoud van uw voertuig aanzienlijk wordt vergemakkelijkt.

KRYTEX™ keramische coating
– Verminderd het risico op beschadiging van de lak in autowasstraten die gebruik maken van chemische producten van lage kwaliteit en een lage mate van voorbereiding
– Bescherm de lak tegen dof worden en behoud de originele kleur
– Verkleint de kans op steenslag
– Verminderd het risico op corrosie vorming
– Verbeterd de glans, diepte en intensiteit van de lakkleur

Wij zijn in staat om u hetzelfde beschermingsniveau op alle oppervlakken te bieden! De carrosserie, maar ook de velgen, ramen, kunststof delen van het exterieur, maar ook het interieur zoals lederen stoelen, dashboard, navigatiescherm etc.

Andere diensten

Contact

Vragen? Bel ons op!

023 234 1975

WhATSAPP

06 51 94 02 66

Ons aanbod

Voor de keramische coating kunt u kiezen uit 3 verschillende pakketten. In alle pakketten is al het voorwerk, inclusief standaard 8 arbeidsuren polijsten, inbegrepen. Eventueel extra polijstwerk is mogelijk tegen een uurtarief van € 50,- incl. btw. Dit bespreken wij graag als wij de auto kunnen beoordelen.

Uiteraard zijn de pakketten uit te breiden met bijvoorbeeld een velgen coating, ruitencoating en coating voor de kunststof delen.

* v.a. prijs is afhankelijk van type auto

Standaard inbegrepen bij alle pakketten:

KRYTEX™ 7H+

levensduur: tot 18 maanden

Krytex Coating 7H

Deze keuze bestaat uit een enkele laag KRYTEX 7H+. Deze extreem hydrofobe keramische coating biedt een goede bescherming tegen invloeden van buiten af. 

Krytex coating

€ 750 klein/gemiddelde auto

€ 850 grote auto

KRYTEX™ MEGA 8+ 9H+

levensduur: tot 24 maanden

Krytex Coating MEGA 8

Keramische beschermende lakcoating. De 9H+ is een essentiële onderlaag die zorgt voor egalisatie en tevens fungeert als ultieme hecht laag voor de MEGA8. Door deze twee coatings in lagen over elkaar aan te brengen creëert u een mega sterke bescherming.

Krytex coating

€ 1399 klein/gemiddelde auto

€ 1499 grote auto

KRYTEX™ MEGA8 + 3X 9H+

levensduur: tot 36 maanden

Krytex Mega 8

Keramische beschermende lakcoating. Wilt u de langst houdende en sterkste bescherming voor uw autolak dan is ons advies te kiezen voor deze optie. Door de 9H+ in 3 uitgeharde lagen aan te brengen, afgewerkt met een sterke laag MEGA8 heeft u gegarandeerd de beste lakbescherming. 

Krytex coating

€ 1750 klein/gemiddelde auto

€ 1900 grote auto

KRYTEX™ MEGA Glass

Raam coating
levensduur: tot 3/12 maanden
Krytex Coating

Onze glascoating biedt tal van voordelen voor uw auto. Het beschermt tegen regen, vuil en ijs, vermindert condensatie met 65%, vereenvoudigt reiniging, vermindert het gebruik van ruitensproeiervloeistof met 10x, verlengt ruitenwisserlevensduur tot 5x, en verbetert zichtbaarheid bij slecht weer. Kies voor onze coating voor bescherming, gemak en veiligheid op de weg.

€ 199

KRYTEX™ MEGA Rims

Velgen coating
levensduur: tot 12 maanden
Krytex Coating

Keramische beschermlaag voor lichtmetalen velgen voorkomt dat de velgen vuil worden en maakt schoonmaken gemakkelijker, voorkomt dat remstof blijft plakken, vermindert het risico op corrosievorming en ontwikkeling, vermindert het risico op beschadiging van de velgen bij autowasstraten met gebruik van chemische producten van lage kwaliteit en een lage mate van voorbereiding van het personeel, en verbetert de glans, diepte en intensiteit van het oppervlak.

€ 75 per velg

KRYTEX™ MEGA Black

Polymeer beschermlaag voor banden
levensduur: tot 3/6 maanden
Krytex Coating

Beschermt het rubber tegen scheuren, behoudt de natuurlijke kleur, houdt het rubber tot 3 maanden zwart, helpt het rubber te beschermen tegen vuil en water. Laat de Mega black van KRYTEX professioneel aanbrengen door Autopoetsbedrijf 023 in Hoofddorp. 

€ 100 (4 banden)

KRYTEX™ MEGA leather

Leder coating
levensduur: tot 6 maanden
Krytex Coating

Organische beschermende coating voor leer beschermt het leer tegen vlekken door denim, beschermt het leer tegen bederf, maakt het reinigen van het oppervlak gemakkelijker, behoudt de natuurlijke uitstraling van het leer.

€ 199 voor + achterbank

KRYTEX™ MEGA tex

Textiel coating
levensduur: tot 6 maanden
Krytex Coating

De organische beschermlaag voor textiel combineert een super hydrofoob en oleofoob effect om vlekken en onzuiverheden te weren, vereenvoudigt de reiniging en laat geen vlekken achter. Deze laag beschermt ook tegen vervaging en biedt antibacteriële eigenschappen, waardoor het textiel langer schoon en fris blijft.

€ 150 voor + achterbank

KRYTEX™ MOTO

Keramische coating voor motoren
levensduur: tot 12 maanden
Krytex Coating

De composiet beschermlaag voor motorvoertuigen biedt een geavanceerde bescherming, waardoor het oppervlak van het voertuig extra glad wordt en minder vatbaar voor ijsvorming. Deze laag is speciaal ontworpen voor gebruik op metalen oppervlakken en helpt effectief tegen vervaging en steenslag. Het vermindert ook aanzienlijk de kans op beschadigingen van verf- en lakcoatings, vooral in wasstraten waar vaak producten van lage kwaliteit worden gebruikt. Daarnaast helpt deze beschermlaag bij het voorkomen van corrosievorming, terwijl het de glans, diepte en intensiteit van de kleur van de coating verbetert, wat bijdraagt aan een langdurige, frisse uitstraling van het voertuig.

Prijs op aanvraag

KRYTEX™ GADGET

Geschikt voor het coaten van
navigatiescherm
Krytex Coating

Beschermt tegen krassen, biedt een antibacteriële werking, ecologisch veilig product, verbetert het touchscreen, beschermt voor 90% tegen elektromagnetische straling. De coating blijft minimaal 1 jaar zitten.

€100

KRYTEX™ MEGA QUICK

Snelle polymere beschermingslaag
voor verf-en-lak coating
Krytex Coating

Levensduur tot 1 maand (5 wasbeurten), geeft een perfecte glans aan verf- en lakcoating, houdt de kleur in de originele, heldere en intense staat, helpt de verf- en laklaag te beschermen tegen vuil en vocht, beschermt tegen UV-stralen.

€ 35

Afspraak maken

Krytex behandeling bij Autopoetsbedrijf 023

Wij bieden gepersonaliseerde diensten waarbij uw voertuig met de grootst mogelijke zorg en precisie wordt behandeld. Elk voertuig is uniek en vereist een op maat gemaakte aanpak.
Vragen? Bel ons!

023 234 1975

Afspraak maken

Naam
Gewenste datum
Tijd
:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.