Wit logo

‎023 234 1975

Overige services

Overige services

Bij Autopoetsbedrijf 023 gaan we verder dan alleen autoreiniging. Wij begrijpen dat uw auto meer is dan alleen een vervoermiddel; het is een belangrijk onderdeel van uw leven. Daarom bieden wij een uitgebreide reeks aanvullende services om ervoor te zorgen dat uw voertuig altijd in topconditie verkeert.

Bij Autopoetsbedrijf 023 geloven we in het leveren van niet alleen een dienst, maar een complete autoverzorgingservaring. Ons doel is om uw auto in topconditie te houden en tegelijkertijd uw tevredenheid en gemoedsrust te waarborgen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze uitgebreide serviceopties en om een afspraak te maken. Wij staan klaar om voor uw auto te zorgen, zodat u kunt genieten van de rit zonder zorgen.

Andere diensten

Contact

Vragen? Bel ons op!

06 51 94 02 66

WhATSAPP

06 51 94 02 66

Doffe koplampen herstellen

Koplamp herstellen
Zijn uw koplampen mat of verweerd? Problemen bij de keuring door lichtdoorlatendheid? Wij herstellen ze! Veel auto’s hebben kunststof koplampen die na verloop van tijd dof worden door zonlicht. In plaats van nieuwe koplampen aan te schaffen, kunt u bij ons kiezen voor een betaalbare koplamp-polijstservice met vergelijkbare resultaten. Klik hier voor meer informatie

€ 50 per koplamp

Lederbehandeling

Lederbehandeling

Net zoals andere delen van het interieur, vereist lederen bekleding zorg en aandacht. Als hier niet regelmatig naar wordt omgekeken, kan het leer in de loop der tijd verkleuren en kleine scheurtjes vertonen. Het is van essentieel belang om het leer periodiek te reinigen en te voeden. Hierdoor behoudt het leer zijn oorspronkelijke kleur en voelt het weer zacht en soepel aan.

€ 75

Ozonbehandeling

Ozonbehandeling

In auto-interieurs kunnen onaangename geuren, zoals sigarettenrook, sterke parfumgeuren en huisdiergeuren, zich ophopen na verloop van tijd. Autopoetsbedrijf 023 biedt een oplossing genaamd de “Ozonbehandeling” om deze geuren te verwijderen en uw auto weer fris te laten ruiken. Voor het beste resultaat adviseren we om de ozonbehandeling te combineren met onze VIP-interieurreiniging voor een auto die niet alleen fris ruikt, maar er ook als nieuw uitziet.

€ 60

Cabriodak reinigen

Cabriodak reinigen

Het grondig reinigen van een cabriodak vereist precisie en de juiste aandacht met geschikte reinigingsproducten. Als Autopoetsbedrijf garanderen wij topkwaliteit en laten we uw cabriodak weer glanzen als nieuw. Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat uw cabriodak er niet alleen schoon uitziet, maar ook beschermd is tegen de elementen, dankzij het impregneren van het materiaal.

€ 150

Stickers verwijderen

Stickers verwijderen

Het professioneel verwijderen van (reclame)stickers en lijmresten op uw auto vereist expertise. Na het verwijderen van de reclame is het essentieel om uw auto te polijsten om kleurverschillen in de lak te voorkomen. We raden aan om deze behandeling samen met een ‘VIP Exterieur Cleaning’ uit te voeren vanwege het polijsten van de auto.

Vanaf € 35

Krassen verwijderen

Krassen verwijderen
Zijn er krassen op uw auto die de uitstraling en waarde ervan verminderen? Laat deze ontsierende beschadigingen vakkundig verwijderen en herstel de oorspronkelijke glans van uw voertuig met onze professionele krasverwijderingsservice. Wij staan voor u klaar om uw auto weer perfect te maken!

Vanaf € 30

Steenslag reparatie

Steenslag reparatie

Steenslag reparatie zonder spuitwerk. De gebruikte methode is de oplossing voor een snelle reparatie van uw steenslag. De methode is gebaseerd op echte autolak en vult uw steenslag op zodat deze optisch nagenoeg niet meer zichtbaar is.

Vanaf € 90

Geurbehandeling

Geurbehandeling

Heeft u last van onaangename geurtjes uit de ventilatieroosters van uw auto wanneer u de airco inschakelt? Kies dan voor Airco Fresh en laat uw airco professioneel reinigen. Na deze behandeling kunt u weer genieten van een frisse en verkwikkende airco.

€ 35

Dakhemel reinigen

Dakhemel reinigen

Is de dakhemel van uw auto bedekt met vlekken, stof of nare geuren? Laat ons u helpen om uw auto-interieur weer in topconditie te brengen met onze professionele dakhemelreinigingsservice. Neem vandaag nog gerust contact met ons op.

€ 35

Motorblok reinigen

Auto poetsen

Is het motorblok van uw voertuig bedekt met olie, vet en vuil, waardoor het er niet alleen slordig uitziet, maar ook de prestaties van uw auto negatief kunnen beïnvloeden? Kies voor onze professionele motorblokreinigingsservice en herstel de kracht en uitstraling van uw motor.

€ 25

Velgen stomen

Velgen stomen

Zijn uw velgen bedekt met remstof, vuil en hardnekkige vlekken die de glans van uw auto aantasten? Laat uw velgen stralen en herstel de oorspronkelijke uitstraling van uw voertuig met onze professionele velgenreinigingsservice. Wij staan voor u klaar!

4 velgen € 40

Autobekleding stomen Voor + achterbank

Stoomreiniging
Is uw autobekleding bezoedeld met vlekken, vuil en geuren die het comfort van uw voertuig verminderen? Laat uw autobekleding weer fris en hygiënisch aanvoelen met onze professionele stoomreinigingsservice voor zowel voor- als achterbekleding. Wij zorgen ervoor dat uw auto-interieur weer als nieuw lijkt!

€ 75

Afspraak maken

Maak vandaag nog uw afspraak

Bij Autopoetsbedrijf 023 staan we klaar om uw voertuig in topconditie te brengen. Of u nu op zoek bent naar een grondige reiniging van het interieur, het verwijderen van nare geurtjes, het laten stralen van uw velgen, of een motorblokreiniging voor optimale prestaties, wij hebben de expertise en ervaring om aan uw behoeften te voldoen.

Vrangen? Bel ons!

06 51 94 02 66

Afspraak maken

Naam
Gewenste datum
Gewenste tijd
:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.