Wit logo

‎023 234 1975

Autopoetsbedrijf Hoofddorp

Autopoetsbedrijf 023 biedt een volledig pakket aan voor het compleet reinigen van uw auto. Gespecialiseerd in het vakkundig reinigen, polijsten en poetsen van interieur en exterieur van alle merken en typen motorvoertuigen.

Autopoetsbedrijf Hoofddorp

Autopoetsbedrijf 023 is de specialist in het reinigen van het in- en exterieur van uw auto. Onze ervaren en vakbekwame specialisten gaan aan het werk met de laatste technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen voor hele scherpe prijzen!

Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Autopoetsbedrijf 023 voor een autopoets en autowasbeurt. Wij zijn specialist in interieur reiniging, autobekleding reinigen, geurverwijdering, exterieur reinigen, polijsten van auto’s, krassen verwijderen, auto belettering verwijderen, koplampen polijsten, lakverzegeling, motorruimte reinigen, vlekken verwijderen autobekleding, dakhemel reinigen, nano-lakverzegeling, boten en motoren poetsen, leerbehandelingen, exclusieve interieur reiniging en exclusieve exterieur reiniging.

Wij maken het makkelijk voor u met onze haal & brengservice zodat u door kunt gaan met uw dagelijkse bezigheden. Terwijl u thuis zit of aan het werk bent komen wij op afspraak uw auto ophalen. Als we bijna klaar zijn nemen wij telefonisch contact op om een tijd af te spreken. Tevens bieden wij ook onze diensten aan op locatie.

Wij gaan door waar de concurrent stopt! Onze werkregio bereiden we met de dag uit. Momenteel kunnen de volgende regio’s gebruik maken van onze diensten: ar ervaring in auto’s poetsen dragen wij zorg voor het reinigen van uw voertuig. Met de regio Lijnden, Zwanenburg, Badhoevedorp, Schiphol, Vijfhuizen, Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam, Vijfhuizen, Heemstede, Halfweg, Aalsmeer, Rijsenhout, Lisse en Hillegom. Wij gaan door waar de concurrent stopt!

Auto interieur reinigen

Voor het reinigen van de binnenkant van uw auto hebben wij verschillende methoden. We starten met het stofzuigen en schoonmaken van de binnenkant. Afhankelijk van het gekozen pakket zullen we ook het interieur stoom reinigen en/of shamponeren. Lederen interieur behandelen we met speciale leerbehandeling.

Maak vandaag nog je afspraak!

Interesse in een van onze diensten maak nu dan je afspraak!
Klaar terwijl u wacht

U kunt in onze wachtruimte wachten tot uw auto gereed is. Er zijn tijdschriften en de koffie staat klaar!

Haal & Breng service

Geen tijd om langs te komen? Wij halen uw auto op. Geen onnodig tijdverlies; u kunt bijvoorbeeld gewoon doorwerken.

Aansprakelijkheid

Wij zijn volledig gedekt bij een verzekeringsmaatschappij dat onderdeel is van BOVAG. Uw auto is in goede handen!

Transparantie

Wij verstrekken u vrijblijvend advies met heldere afspraken vooraf, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Car cleaning voor bedrijven, dealers en particulieren

Autopoetsbedrijf 023 helpt bedrijven, autodealers met het behandelen van hun auto met een grondige reinigingsbeurt tot een ultramoderne behandeling met glascoating. Een schoon interieur is fijn maar een volledig gereinigd is auto is nog fijner! Alles is mogelijk bij ons!

Voor een fijne lederen stoel moet deze regelmatig behandeld worden.Na een speciale reiniging zult u merken dat het leer soepeler is. De kunststof delen blijven met een goede behandeling langdurig gevoed, zodat deze er niet alleen na de behandeling goed uit zien, maar ook duizenden kilometers later.

Auto interieur reinigen (bekleding)

Door middel van een sproeiactie wordt de autobekleding gereinigd. De stoelen worden eerst vochtig gemaakt en vervolgens wordt het met een spray flacon aangebracht om daarna te boenen. Daarna vindt er een tweede sproeiactie plaatst om de schoonmaakmiddelen op te zuigen. Hiermee worden alle diepe vlekken verwijderd.

Leer behandeling

Heeft u geen stoffen bekleding maar leer? Niet getreurd ook deze kunnen wij bij Autopoetsbedrijf023 in lijnden weer voor u reinigen en beschermen met een leder conditioner. Elke auto lederen interieur zal zonder de juiste behandeling en verzorging snel verouderen. Het leer verliest dan zijn flexibiliteit en levendigheid. Onder warme omstandigheden, zoals in de zomer, wordt dit proces alleen maar versneld. Leer is een natuurproduct, om die reden kunnen er na verloop van tijd scheurtjes en verkleuringen ontstaan in de lederen bekleding van uw auto.

De reden van deze verkleuringen heeft te maken met invloeden van buitenaf. Met name UV licht speelt hierbij een grote rol in. De scheurtjes in het leer ontstaan door slijtage van het product. Het leer wordt tenslotte dagelijks gebruikt. Maar scheurtjes kunnen ook ontstaan door uitdroging als gevolg van de invloed van de omgeving, denk hierbij aan de verwarming en airco. De lederen stoelen gaat hierdoor in kwaliteit achteruit en de conditie verslechterd.

Het is belangrijk om ieder kwartaal het leer te reinigen en te voeden. Doet u dit niet dan loopt u het risico op versnelde slijtage, scheuren en kleurproblemen in uw lederen stoelen. Voordat we de leer reinigen van uw auto wordt deze eerst grondig gecheckt op de staat voordat we het beginnen. Nadat we uw auto leer stoelen hebben gereinigd zetten we deze in een conditioner zodat uw leder lekker soepel blijft en de levensduur verlengd wordt.

Ozonbehandeling

Met ons speciale apparaat produceren wij ozongas om uw interieur te reinigen. Ozon behandeling maakt uw auto vrij van schadelijke stoffen, allergenen en onaangename geurtjes. Alle bacteriën die verantwoordelijk zijn voor vieze geurtjes worden weggewerkt! Dit is een definitieve oplossing voor de nare geurtjes. Voor het meest optimale resultaat dient het ozonapparaat geplaatst te worden ná een dieptereiniging van het interieur.

Geuren niet verdoezelen maar verwijderen

Met een ozon behandeling pakt u de bron aan van het geurprobleem aan. De gas die wordt geproduceerd komt terecht in elk ruimte van uw auto. Ook uw luchtcirculatiesysteem wordt daarmee gereinigd en gedesinfecteerd. Reinig uw auto, camper of caravan vandaag nog!

Auto interieur reinigen, Laat uw auto reinigen, Autopoetsen, Auto polijsten, Autopoetsbedrijf, Autowasserette Autowasstraat, Autopoetsbedrijf023, Auto Poets Bedrijf.

Een overzicht van onze diensten

Autopoetsbedrijf 023 heeft een ruim assortiment aan volledige reinigingspakketten Gespecialiseerd in het vakkundig reinigen en poetsen van interieur en exterieur van alle merken en typen motorvoertuigen.
Autopoetsbedrijf023

Openingstijden

Maandag 09:00 / 18:00
Dinsdag 09:00 / 18:00
Woensdag 09:00 / 18:00
Donderdag 09:00 / 18:00
Vrijdag 09:00 / 18:00
Zaterdag 09:00 / 17:00
Zondag Gesloten
Autopoetsbedrijf 023 in Hoofddorp

Plan vandaag nog een afspraak in!

Wacht niet langer en geef uw auto de glans die het verdient! Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en ervaar de kwaliteit van onze autopoetsdiensten. Uw auto zal u dankbaar zijn!

U kunt onder andere kiezen uit:

 • Interieur cleaning basic
 • Exterieur cleaning basic
 • Combi | interieur & Exterieur cleaning basic
 • Exterieur cleaning + top wax

Car detailing

Car Detailing is de verzamelnaam voor het uitgebreid wassen, kleien, polijsten, poetsen en waxen van voertuigen Vrijwel alle onderdelen van de auto (interieur en exterieur) worden gereinigd en daarna zorgvuldig behandeld

U Kunt onder andere kiezen uit:

 • Pro cleaning | 2-staps polijsten
 • Pro cleaning full | 3-staps polijsten
 • Vip exterieur cleaning
 • Vip interieur cleaning
 • Auto polijsten
 • Clay behandeling

Overige diensten

Autopoetsbedrijf 023 biedt naast professionele reinigingspakketten vele andere dienst aan Denk hierbij aan een ozonbehandeling, cabriodak reinigen of een leerbehandeling. Autopoetsbedrijf is het juiste adres voor het reinigen van uw auto, camper of caravan!

U kunt onder andere kiezen uit:

 • Cabriodak reinigen
 • Stickers verwijderen
 • Leerbehandeling
 • Doffe koplamp herstellen
 • Ozonbehandeling
 • Autobekleding stomen
 • Steenslag reparatie
 • Uitdeuken zonder spuiten
 • Ramen tinten

Coatings

Autopoetsbedrijf 023 is een applicateur van diverse coatings ter bescherming van uw auto. Wij maken uitsluiten gebruik van de beste coatings voor een duurzame bescherming.

Wij zijn onder andere applicateur van:

 • Kenolon ceramic shield v1
 • Waxguard
 • Nanocoatexpert velgencoating
 • Autoruit coating

Auto reinigen Lijnden. Laat uw auto reinigen in Lijnden. Auto poetsen Lijnden. Laat uw auto poetsen in Lijnden. Auto polijsten Lijnden. Autopoetsbedrijf Lijnden. Autowasserette Lijnden. Autowasstraat Lijnden. Autopoetsbedrijf Lijnden. Auto Poets Bedrijf Lijnden. Autopoetsbedrijf in Lijnden.

Autopoetsbedrijf 023

Wij staan voor u klaar!

Bij ons autopoetsbedrijf in Hoofddorp is onze passie het omtoveren van uw auto tot een schitterend kunstwerk op wielen. Als u wilt dat uw auto weer straalt als nooit tevoren, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak. Ons toegewijde team staat klaar om uw auto de aandacht te geven die het verdient!