Coatings ter bescherming
van uw auto vanaf 499,-

Autopoetsbedrijf 023 is een applicateur van diverse coatings ter bescherming van uw auto. Wij maken uitsluiten gebruik van de beste coatings voor een duurzame bescherming.

Glascoating

Om uw auto optimaal te beschermen tegen de invloeden van buitenaf (pekel, zout, UV, vuil en ga  zo maar door) is een speciale lakcoating nodig. Het verschil met wax of nanocoating is dat glascoating een zeer langdurige bescherming op de lak geeft.  Een dubbele laag glascoating levert nog meer voordeel. Autopoetsbedrijf023 werkt met ieder merk
of type auto. Wij werken voor bedrijven, autodealers maar natuurlijk ook voor particulieren.

Afspraak maken

Het nut van glascoating

Wilt u graag uw autolak beschermen tegen invloeden van buitenaf?  Invloeden van buiten kunnen de kwaliteit van de lak van uw auto aanzienlijk verzwakken. Glas coating is ontwikkeld voor de bescherming van uw lak. Na het aanbrengen zal de gel-achtige substantie snel uitharden, waardoor deze een bescherming zal bieden tegen invloeden van buitenaf zoals de aanhechting van vuil en weersomstandigheden. Het schoonmaken van uw auto wordt, wanneer u deze  glascoating heeft, een snel geklaard klusje!

Afspraak maken

Autolak bescherming van 2 tot 5 jaar

Wilt u graag uw autolak beschermen tegen invloeden van buitenaf?  Invloeden van buiten kunnen de kwaliteit van de lak van uw auto aanzienlijk verzwakken. Glas coating is ontwikkeld voor de bescherming van uw lak. Na het aanbrengen zal de gel-achtige substantie snel uitharden, waardoor deze een bescherming zal bieden tegen invloeden van buitenaf zoals de aanhechting van vuil en weersomstandigheden. Het schoonmaken van uw auto wordt, wanneer u deze  glascoating heeft, een snel geklaard klusje!

Afspraak maken

KENOLON CERAMIC
SHIELD V1

Prijs op aanvraag

Kenolon Ceramic Shield V1 is een premium coating op basis van SIO2

De nieuwste ontwikkeling in wagenbescherming

Keramische coating

Beschermt tegen: verkeersvuil, insecten, zure regen, strooizout en uv-stralingen.

Afspraak maken

KENOLON CERAMIC SHIELD V1

Kenolon Ceramic Shield V1 is een premium coating op basis van SIO2. Het is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen in de professionele detailing wereld. Door zijn unieke samenstelling maakt het de lak krasbestendiger, maar vooral gemakkelijker te onderhouden , het is extreem resistent tegen weersinvloeden en heel wat chemicaliën. Waar de traditionele waxen en sealants vrij snel aangetast worden door sterke reinigers en mechanische wrijving blijft Kenolon Ceramic Shield V1 maandenlang optimaal aanwezig. Het verhard de lak tot een maximum van 9 H. Zijn harde en complexe structuur zorgt ervoor dat de kans op mogelijke vegen of fijne krasjes minder snel ontstaan. Bij goed onderhoud kan deze coating makkelijk 3 jaar bescherming geven.

Lees meer

De nieuwste ontwikkeling in wagenbescherming: Kenolon Ceramic Shield is ontwikkeld om de lak van uw wagen te beschermen zodat deze er langer nieuw uitziet maar ook om het onderhoud te vergemakkelijken. Kenolon Ceramic Shield is een keramische coating die een onzichtbare maar bestendige beschermlaag vormt tegen alle vervuilende aanvallen van buitenaf zoals verkeersvuil, insecten, zure regen, strooizout en uv-stralingen. Dankzij jarenlange ervaring en een hoog ontwikkelde R&D-afdeling garandeerd Kenolon u de beste bescherming op de markt. Het waterafstotend effect van de Kenolon Ceramic Shield zorgt ervoor dat stof en vuil zich minder snel vasthechten aan de auto. Traditionele lakbescherming producten op basis van synthetische wax of polymeren garanderen geen meetbare dikte. Ze blijven op de lak tot ze verdwijnen door aantasting van de zon, zure regen en ontvettende detergenten.

Wilt u een coating voor uw wagen die de eigenschappen heeft zoals duurzaamheid, efficiënte bescherming en gebruiksgemak dan is de Kenolon Ceramic Shield voor u de juiste keuze. Dankzij de bijzondere samenstelling van dit product op basis van siliciumdioxide (SIO2) heeft u de garantie dat uw auto beschermd is en er prachtig uitziet voor een lange tijd. Het versterkt de hardheid van de lak en verhoogt die tot wel 9H volgens de schaal van Mohs. Deze bescherming zal er ook voor zorgen dat microkrasjes en swirls minder snel ontstaan. Door het aanbrengen van Kenolon Ceramic Shield bent u verzekerd van een langdurige bescherming van 3 jaar.

Om het onderhoud van de coating en de levensduur te verlengen, adviseren wij u om de Kenotek Pro producten te gebruiken. Autopoetsbedrijf023  verkoopt diverse professionele producten van Kenotek Pro waarmee u uw auto optimaal kunt blijven beschermen. Deze producten zijn van hoogwaardig niveau en niet vergelijkbaar met de producten die u in een gewone winkel kunt kopen. Informeer er naar als u uw auto brengt voor een behandeling!  

Waarom Kenolon Ceramic shield gebruiken:

  • Een zeer sterke en duurzame coating, van met het lakwerk gebonden glas,
  • Voor een onklopbare bescherming, en een glans als vloeibaar glas.
  • Hardt uit tot maximaal 9H binnen een week.
  • Professioneel aangebracht, uitsluitend door onze opgeleide en Approved Detailers.
  • Veilig en niet-giftig bij gebruik, in regel met de REACH-wetgeving.
  • UV en corrosie resistant.
  • Makkelijker in onderhoud.
  • Ongelooflijk waterafstotend, waardoor uw wagen langer proper blijft.
  • Verhoogt de glans en intensiveert de kleuren van alle laksoorten.

Resultaat glascoating

Autopoetsbedrijf 023 is een applicateur van diverse coatings ter bescherming van uw auto. 

Afspraak maken +316 51 94 02 66