Wit logo

‎023 234 1975

Keramische Coating

De voordelen van keramische coating

Keramische coating staat bekend om zijn vele voordelen, waardoor het een populaire keuze is voor voertuigeigenaren die hun auto willen beschermen en behouden. Een van de grootste voordelen is de langdurige bescherming die het biedt. In tegenstelling tot traditionele waxbehandelingen, die elke paar maanden opnieuw moeten worden aangebracht, gaat keramische coating jaren mee. Dit betekent minder onderhoud en langere perioden tussen de behandelingen door, wat zowel tijd als geld bespaart.

Daarnaast biedt keramische coating uitstekende UV-bescherming. De zon kan schadelijk zijn voor de lak van uw auto, waardoor verkleuring en oxidatie kunnen optreden. Met een laag keramische coating wordt uw lak beschermd tegen deze UV-stralen, waardoor uw auto er langer als nieuw uit blijft zien.

Een ander belangrijk voordeel is het waterafstotende effect van keramische coating. Deze eigenschap zorgt ervoor dat water en vuil niet aan het oppervlak van uw auto hechten, maar er juist vanaf parelen. Het resultaat? Uw auto blijft langer schoon en is makkelijker te wassen, waardoor u minder tijd kwijt bent aan onderhoud.

Tot slot zorgt keramische coating voor een verhoogde glans van uw auto’s lak. De coating versterkt de natuurlijke glans, waardoor de kleur dieper en rijker wordt. Dit geeft uw voertuig een prachtige, opvallende uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven.

Contact

Vragen? Bel ons op!

023 234 1975

WhATSAPP

06 51 94 02 66

Krytex coating

Professionele glascoating bij Autopoetsbedrijf 023

KRYTEX™ 7H+

levensduur: tot 18 maanden

Krytex Coating 7H

Deze keuze bestaat uit een enkele laag KRYTEX 7H+. Deze extreem hydrofobe keramische coating biedt een goede bescherming tegen invloeden van buiten af. 

Krytex coating

€ 750 klein/gemiddelde auto

€ 850 grote auto

KRYTEX™ MEGA 8+ 9H+

levensduur: tot 24 maanden

Krytex Coating MEGA 8

Keramische beschermende lakcoating. De 9H+ is een essentiële onderlaag die zorgt voor egalisatie en tevens fungeert als ultieme hecht laag voor de MEGA8. Door deze twee coatings in lagen over elkaar aan te brengen creëert u een mega sterke bescherming.

Krytex coating

€ 1399 klein/gemiddelde auto

€ 1499 grote auto

KRYTEX™ MEGA8 + 3X 9H+

levensduur: tot 36 maanden

Krytex Mega 8

Keramische beschermende lakcoating. Wilt u de langst houdende en sterkste bescherming voor uw autolak dan is ons advies te kiezen voor deze optie. Door de 9H+ in 3 uitgeharde lagen aan te brengen, afgewerkt met een sterke laag MEGA8 heeft u gegarandeerd de beste lakbescherming. 

Krytex coating

€ 1750 klein/gemiddelde auto

€ 1900 grote auto

Waarom kiezen voor keramische coating

Waarom zou u voor ons kiezen voor uw keramische coating? Ons bedrijf zet zich in voor kwaliteit boven alles. Wij kiezen zorgvuldig alleen de beste kwaliteit keramische coatings uit, en hanteren een gedetailleerd en zorgvuldig proces om ervoor te zorgen dat uw auto de behandeling krijgt die het verdient. Onze teamleden zijn niet alleen opgeleid, maar hebben ook jarenlange ervaring met het aanbrengen van keramische coatings. Dankzij deze combinatie van topkwaliteit materialen en deskundigheid kunnen we een service bieden die zijn gelijke niet kent, met resultaten die spreken. Kies voor ons, en geef uw voertuig de bescherming en glans die het verdient met de zekerheid van ongeëvenaarde service en resultaten.

Keramische coating

Veelgestelde vragen over keramische coating

Keramische coating is een vloeibare polymeer die chemisch bindt met de lak van uw voertuig, waardoor een langdurige beschermende laag ontstaat. Deze laag beschermt tegen verschillende externe factoren zoals UV-stralen, vuil, en water.

Een professioneel aangebrachte keramische coating kan tot 5 jaar of langer meegaan, afhankelijk van de onderhoud en de omstandigheden waaraan het voertuig wordt blootgesteld.

Hoewel keramische coating de weerstand van uw lak tegen lichte krassen verhoogt, biedt het geen volledige bescherming tegen diepe krassen of schade door impact.

Ja, een van de belangrijkste eigenschappen van keramische coating is zijn hydrofobe (waterafstotende) werking, waardoor water en vuil minder snel hechten aan de lak van het voertuig.

Ja, keramische coating kan de glans en kleurdiepte van uw voertuig aanzienlijk verbeteren, waardoor het een rijke en levendige uitstraling krijgt.

Ja, keramische coating kan worden aangebracht op zowel nieuwe als oude voertuigen, maar pre-coating voorbereiding kan uitgebreider zijn voor oudere modellen om de lak te herstellen.

Verleng de levensduur van de coating op uw auto

Na het aanbrengen van een coating ziet uw auto er weer als nieuw uit. Om dit frisse uiterlijk zo lang mogelijk te behouden, is het belangrijk om het behandelde lakwerk op de juiste manier te reinigen en te onderhouden.

Om de duurzaamheid van de coating te maximaliseren, raden wij aan om alleen milde schoonmaakproducten te gebruiken die speciaal zijn ontworpen voor autolak, zoals autoshampoo. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen.

Het is ook aan te raden om uw bezoeken aan de wasstraat te beperken. Geef de voorkeur aan handmatig wassen met een zachte spons, microvezeldoek en lauwwarm water. Zorg er na het wassen voor dat u de auto grondig droogt met een stofvrije doek om kalkaanslag en watervlekken te voorkomen.

Wacht niet te lang tussen wasbeurten. Wij adviseren om uw auto minstens één keer per maand grondig te reinigen om de coating in optimale staat te houden. Met regelmatig onderhoud kunt u genieten van langdurige bescherming en een blijvend glanzende auto.

keramische coating
Afspraak maken

Laat uw auto professioneel behandelen

Wij bieden gepersonaliseerde diensten waarbij uw voertuig met de grootst mogelijke zorg en precisie wordt behandeld. Elk voertuig is uniek en vereist een op maat gemaakte aanpak.
Vragen? Bel ons!

023 234 1975

Afspraak maken

Naam
Gewenste datum
Tijd
:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Lees hier onze google reviews

Kelvin Crombeen
Kelvin Crombeen
13/12/2023
Wat een service! Zeer goede ervaring met Nordin, strak werk! Super blij met de coating op mijn auto! Volgende keer zeker weer terug ?
marijke nederkoorn
marijke nederkoorn
05/12/2023
Wat een feest om mijn auto weer zo prachtig gepoetst en schoongemaakt terug te krijgen. De breng- en haalservice is ook super!
Remon van Vliet
Remon van Vliet
02/12/2023
Auto perfect schoon en rook geur van vorige eigenaar volledig weg. Aanrader!
la zash
la zash
10/11/2023
Onlangs heb ik een tweedehands auto aangeschaft. Het is dan superfijn om de DNA sporen van de vorige eigenaar te (laten) verwijderen. Ook was in deze auto gerookt. Met een grondige reiniging en een ozon behandeling ziet en ruikt mijn auto weer als nieuw. Super fijne mensen bij dit bedrijf, die een goede job hebben afgeleverd. Aanrader!
John Zweepe
John Zweepe
08/11/2023
Geweldig goed werk geleverd. Zeer klantvriendelijk, en de prijs weet je vooraf.Poetsbedrijf is zeer aan te bevelen, je auto komt als nieuw weer voor de deur te staan.Ja auto wordt thuis opgehaald, en weer thuis gebracht. Nogmaals zeer aantebevelen. John, Haarlem
Charles Gathu
Charles Gathu
06/11/2023
Really fantastic work done
Vince BT
Vince BT
27/10/2023
Net mijn 911 opgehaald. Het was om te huilen… Van blijdschap welteverstaan! Mijn 997 is 17 jaar oud, maar Nordin heeft hem omgetoverd tot een bijna nieuwe auto. De lak ziet er weer schitterend uit en is goed beschermd door de glass coating. Ook het interieur is schitterend geworden. Wat een vakman! Hartelijk dank, Nordin! Heel blij met jouw service en vakmanschap!
Ro-Jean Doom
Ro-Jean Doom
11/10/2023
Auto gebracht voor een polijst beurt om wat krasjes weg te krijgen en ik ben nog steeds onder de indruk van hoe die glimt van alle kanten! Zeer netjes werk verricht en met passie heel veel passie afgerond! Vriendelijke eigenaar en top bedrijf!
Fouad Annouri
Fouad Annouri
21/09/2023
Geweldige service.
Yvonne Keur
Yvonne Keur
15/09/2023
Zojuist mijn mini cabrio opgehaald die er weer als nieuw uitziet. Wat een topbedrijf en wat een aardige en enthousiaste eigenaar. Chapeau!!!!!

Samenwerkingen