Wit logo

‎023 234 1975

Glascoating

De unieke voordelen van Glascoating

Glascoating voor uw auto brengt tal voordelen met zich mee die het onderhouden van uw voertuig eenvoudiger en effectiever maken. Ten eerste biedt glascoating een robuuste bescherming tegen allerlei schadelijke elementen zoals regen, vuil, zout, en zonlicht. Dit betekent dat uw auto langer mooi blijft en minder snel beschadigingen oploopt.

Een ander groot voordeel is dat uw auto door deze coating veel makkelijker schoon te houden is. Water en vuil hechten zich niet aan de auto, maar glijden er simpelweg vanaf. Dit resulteert in minder vaak wassen, wat u tijd en moeite bespaart.

Ook niet te vergeten is het visuele aspect. De glascoating verrijkt de kleur van uw auto, waardoor deze dieper en levendiger wordt. Uw auto valt meer op en heeft een prachtige glans.

Daarnaast is de duurzaamheid van glascoating een significant voordeel. In tegenstelling tot traditionele wax, die na een paar maanden zijn werking verliest, blijft glascoating jarenlang effectief. Dit betekent dat uw auto langer beschermd is en u minder vaak opnieuw hoeft te investeren in deze bescherming.

Contact

Vragen? Bel ons op!

023 234 1975

WhATSAPP

06 51 94 02 66

Glascoating aanbrengen

Professionele glascoating bij Autopoetsbedrijf 023

KRYTEX™ 7H+

levensduur: tot 18 maanden

Krytex Coating 7H

Deze keuze bestaat uit een enkele laag KRYTEX 7H+. Deze extreem hydrofobe keramische coating biedt een goede bescherming tegen invloeden van buiten af. 

Krytex coating

€ 750 klein/gemiddelde auto

€ 850 grote auto

KRYTEX™ MEGA 8+ 9H+

levensduur: tot 24 maanden

Krytex Coating MEGA 8

Keramische beschermende lakcoating. De 9H+ is een essentiële onderlaag die zorgt voor egalisatie en tevens fungeert als ultieme hecht laag voor de MEGA8. Door deze twee coatings in lagen over elkaar aan te brengen creëert u een mega sterke bescherming.

Krytex coating

€ 1399 klein/gemiddelde auto

€ 1499 grote auto

KRYTEX™ MEGA8 + 3X 9H+

levensduur: tot 36 maanden

Krytex Mega 8

Keramische beschermende lakcoating. Wilt u de langst houdende en sterkste bescherming voor uw autolak dan is ons advies te kiezen voor deze optie. Door de 9H+ in 3 uitgeharde lagen aan te brengen, afgewerkt met een sterke laag MEGA8 heeft u gegarandeerd de beste lakbescherming. 

Krytex coating

€ 1750 klein/gemiddelde auto

€ 1900 grote auto

Glascoating proces

Bij Autopoetsbedrijf 023 nemen we de tijd om onze KRYTEX™ glascoating goed aan te brengen, zodat elke auto de beste zorg krijgt. We beginnen met een grondige schoonmaak en maken het oppervlak van uw auto helemaal klaar. Dit is belangrijk zodat de coating goed pakt en zijn werk kan doen.

Daarna brengen we de KRYTEX™ glascoating zorgvuldig aan. Ons team zorgt ervoor dat de coating overal gelijk is, voor een perfect resultaat. Deze aandacht voor detail betekent dat uw auto niet alleen goed beschermd is tegen dingen van buitenaf, maar ook een mooie glans krijgt waardoor hij er echt uitspringt.

Verder zorgt deze coating ervoor dat de lak van uw auto langer mooi blijft en beschermd is tegen dagelijkse slijtage. Dit helpt om uw auto er langer goed uit te laten zien en zijn waarde te behouden. Bij Autopoetsbedrijf 023 willen we dat u helemaal tevreden bent, en we doen ons best om ervoor te zorgen dat uw auto er op zijn best uitziet met onze KRYTEX™ glascoating. Geef uw auto de zorg die hij verdient en geniet van de glans en bescherming die het biedt.

Krytex coating

Langdurige glans

Glascoating biedt een superieure bescherming en langdurige glans voor uw auto. Het vormt een duurzame, glasachtige laag die beschermt tegen UV-stralen, zure regen en oxidatie. Anders dan traditionele wax, gaat glascoating jarenlang mee zonder te vervagen of te slijten, waardoor uw auto er altijd als nieuw uitziet. Deze coating is hydrofoob, waardoor water en vuil gemakkelijk worden afgestoten, wat resulteert in minder frequent reinigen en minder kans op krassen. Bovendien verhoogt glascoating de krasbestendigheid, waardoor krassen worden verminderd. Dit alles draagt bij aan het behoud van de waarde van uw auto op lange termijn. Kortom, met zijn ongeëvenaarde bescherming en langdurige voordelen, biedt glascoating de ultieme bescherming voor uw voertuig, waardoor het er altijd als nieuw uitziet en zijn waarde behoudt.

Glascoating

Veelgestelde vragen

Glascoating is een geavanceerde vorm van lakbescherming voor voertuigen, die een dunne, duurzame laag over de lak van uw auto vormt. Deze laag biedt bescherming tegen verschillende externe factoren zoals vuil, water, UV-straling en chemische stoffen.

Een kwalitatief hoogwaardige glascoating kan tussen de 2 en 5 jaar meegaan, afhankelijk van factoren zoals het merk van de coating, de kwaliteit van de applicatie en hoe het voertuig wordt onderhouden.

Nee, glascoating en waxen zijn twee verschillende processen. Wax biedt een tijdelijke bescherming en moet regelmatig opnieuw worden aangebracht, terwijl glascoating een langdurige, duurzamere bescherming biedt.

Glascoating biedt een sterke bescherming tegen lichte krassen en swirls, maar het is niet volledig krasbestendig. Het helpt de impact van kleine krassen te verminderen en maakt uw auto makkelijker schoon te houden.

Het aanbrengen van glascoating vereist een zorgvuldige voorbereiding, inclusief een diepe reiniging van het oppervlak. Vervolgens wordt de coating met precisie aangebracht en uitgehard om een duurzame beschermingslaag te vormen.

Glascoating is niet zichtbaar in de zin van een film of laag die u kunt zien of voelen. Wat u wel zult merken, is een verbeterde glans en diepte van de lak, evenals de hydrofobe (waterafstotende) eigenschappen.

Ja, maar het wordt aanbevolen om een paar dagen te wachten voordat u uw auto wast, zodat de coating volledig kan uitharden. Volg altijd de specifieke zorginstructies die worden gegeven na de applicatie van de coating.

Ja, een van de voordelen van glascoating is dat het een UV-beschermende laag biedt die helpt om oxidatie en verkleuring van de lak door zonlicht te voorkomen.

Afspraak maken

Glascoating behandeling bij Autopoetsbedrijf 023

Wij bieden gepersonaliseerde diensten waarbij uw voertuig met de grootst mogelijke zorg en precisie wordt behandeld. Elk voertuig is uniek en vereist een op maat gemaakte aanpak.
Vragen? Bel ons!

023 234 1975

Afspraak maken

Naam
Gewenste datum
Tijd
:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews

Lees hier onze google reviews

Kelvin Crombeen
Kelvin Crombeen
13/12/2023
Wat een service! Zeer goede ervaring met Nordin, strak werk! Super blij met de coating op mijn auto! Volgende keer zeker weer terug 💪
marijke nederkoorn
marijke nederkoorn
05/12/2023
Wat een feest om mijn auto weer zo prachtig gepoetst en schoongemaakt terug te krijgen. De breng- en haalservice is ook super!
Remon van Vliet
Remon van Vliet
02/12/2023
Auto perfect schoon en rook geur van vorige eigenaar volledig weg. Aanrader!
la zash
la zash
10/11/2023
Onlangs heb ik een tweedehands auto aangeschaft. Het is dan superfijn om de DNA sporen van de vorige eigenaar te (laten) verwijderen. Ook was in deze auto gerookt. Met een grondige reiniging en een ozon behandeling ziet en ruikt mijn auto weer als nieuw. Super fijne mensen bij dit bedrijf, die een goede job hebben afgeleverd. Aanrader!
John Zweepe
John Zweepe
08/11/2023
Geweldig goed werk geleverd. Zeer klantvriendelijk, en de prijs weet je vooraf.Poetsbedrijf is zeer aan te bevelen, je auto komt als nieuw weer voor de deur te staan.Ja auto wordt thuis opgehaald, en weer thuis gebracht. Nogmaals zeer aantebevelen. John, Haarlem
Charles Gathu
Charles Gathu
06/11/2023
Really fantastic work done
Vince BT
Vince BT
27/10/2023
Net mijn 911 opgehaald. Het was om te huilen… Van blijdschap welteverstaan! Mijn 997 is 17 jaar oud, maar Nordin heeft hem omgetoverd tot een bijna nieuwe auto. De lak ziet er weer schitterend uit en is goed beschermd door de glass coating. Ook het interieur is schitterend geworden. Wat een vakman! Hartelijk dank, Nordin! Heel blij met jouw service en vakmanschap!
Ro-Jean Doom
Ro-Jean Doom
11/10/2023
Auto gebracht voor een polijst beurt om wat krasjes weg te krijgen en ik ben nog steeds onder de indruk van hoe die glimt van alle kanten! Zeer netjes werk verricht en met passie heel veel passie afgerond! Vriendelijke eigenaar en top bedrijf!
Fouad Annouri
Fouad Annouri
21/09/2023
Geweldige service.
Yvonne Keur
Yvonne Keur
15/09/2023
Zojuist mijn mini cabrio opgehaald die er weer als nieuw uitziet. Wat een topbedrijf en wat een aardige en enthousiaste eigenaar. Chapeau!!!!!

Samenwerkingen